onsdag 22 december 2010

To blog or not to blog, that is the question

Vet ni, ibland funderar jag över det här med bloggen. Om det är dags att put it out of its misery och säga hej då till Pannkakan.

Särskilt nu, när det känns otroligt tungrott att få liv i den. Allt jag skriver känns trött och gammalt. Inte för att bloggen någonsin har gjort några anspråk på att vara nyskapande och på något sätt särskilt annorlunda från andra bloggar (bortsett från att jag utger mig för att vara Guds gåva till bloggosfären), men ni fattar. Det rör sig fan inte överhuvudtaget, som Gandalf skulle ha sagt.

Tankar?

8 kommentarer:

  1. DON'T EVEN FUCKING THINK ABOUT IT! Du fortsätter, så äre bara. Alla har sina perioder i bloggandet, det kommer!
    Förresten skulle inte bloggosfären vara det samma utan allas vår pannkaka! <3

    SvaraRadera
  2. Vet vad du menar, ibland är man lika kul som dyngsura yllestrumpor. Men ligg lågt, men lägg inte ner.

    SvaraRadera
  3. Men skärp dig! Jag har ju just hittat hit och älskar det! Det är inte hela världen om du inte orkar/kan uppdatera hela tiden, gör det när det känns kul istället, alla har sådana stunder! Jag hoppas på fortsättning i alla fall :)

    SvaraRadera
  4. hej
    vill du följa mig på bloglovin ?
    <3 KrAmSiSaR <3
    ; )

    SvaraRadera
  5. Man kan skriva vardagsbetraktelser trots att man inte är heartbroken hanna =) så fort du stänger ner den kommer du ångra dig. PÖSS

    SvaraRadera
  6. Då skulle jag bli lite ledsen i ögat. Jag tycker att du inte nödvändigtvis behöver lägga ner, utan låt det bli fullkomligt kravlöst för ett obestämt tag och se om lusten infinner sig igen. Det är ju jobbigt om man faktiskt lägger ner bloggen och sedan ångrar sig för att det blev förhastat, sådär i efterhand.

    SvaraRadera
  7. MEN ASSÅ NEJ.
    Jag glömmer bort att läsa din blogg hela facking tiden (typ som alla andra vettiga bloggar jag läser ibland, jej) men när jag väl gör det sådär en gång i veckan ÄR DET EN FRÖJD OCH GLÄDJE (här låter jag som skallepär) så NEJ. DET GER DU FASIKEN I. Snälla?

    ... fnyft? for old times sake? du får godis?

    SvaraRadera
  8. Om man bestämmer sig för att man kan blogga om allt så finns det alltid något att skriva om, se dig omkring så får du inspiration. Det finns så mycket att reta sig på, driva med glädjas åt att det aldrig tar slut. Vi lever ju i en helgalen värld. Själv hämtar jag mycket ur http://bloggportalen.aftonbladet.se/BlogPortal/view/Home
    Inse att begränsningar inte finns och bygg din egen stil. Det funkar,jag lovar.
    God Jul

    SvaraRadera